Reviews

"Tijdens ons jaarlijkse familieweekend hebben we gekozen voor een optreden voor de kinderen door goochelaar Thijmen. De show, bedoeld voor de kinderen, heeft ook voor alle (groot)ouders een onvergetelijke indruk achter gelaten. Verpakt in een sprookjesachtig verhaal, boeide de voorstelling van de eerste tot de laatste minuut. De afstemming op en interactie met de kinderen was heel goed, de manier van optreden was rustig en gaf een gevoel van veiligheid. We hebben erg genoten!!"

~Marry

 

"Fantastisch. Erg leuk dat Thijmen op onze bruiloft tijdens het feest kwam goochelen. De gasten vonden het geweldig en hij had ook nog een speciale truc voor ons voorbereid wat zijn optreden heel persoonlijk maakte. Een enthousiaste leuke magische meester!"

~Fred & Nina

 

"Onze dochter werd 6 jaar en wilde graag dat er een goochelaar kwam op haar partijtje. Wij hebben Thijmen benaderd en zijn daar ontzettend tevreden over. 

Je merkt direct dat Thijmen affiniteit heeft met kinderen vanwege zijn onderwijs achtergrond. 

Hij begon de show met het vertellen van een verhaal over het land Lawakië. Hiermee had hij direct de aandacht te pakken van de kinderen. Gedurende het verhaal kwamen er allerlei goocheltrucs voorbij. Thijmen vroeg ook een paar keer assistentie vanuit het publiek, waarmee hij de kinderen echt bij de show betrok. De kinderen waren van minuut 1 geboeid door het verhaal en de trucs. 

Aan het einde van de show had Thijmen in zijn truc verwerkt dat er voor elk kind een zakje snoep tevoorschijn getoverd werd.

Kortom: ècht een enorme aanrader!"

~Ouders van F. uit Hilversum

 

Mooi optreden! Bescheiden en vriendelijke jongen met enorm goocheltalent. Inhoud top, performance top, bejegening: bescheiden en top! Echte aanrader.

~Leo

 

"Wij hebben goochelaar Thijmen, tijdens ons thema circus ingehuurd op onze kleinschalige Bso. Thijmen nam ons mee naar Lawakië het land waar alles knots gek  en mogelijk is. We hebben genoten. En met verbazing gekeken naar de goochel trucks. Vol enthousiasme en humor zijn wij door Thijmen meegenomen in een leuke show. Bedankt Thijmen. We zullen je zeker weer inhuren. Succes gegarandeerd."

~Child Care Kinderopvang

Maak jouw eigen website met JouwWeb