Over mij

Mijn naam is Thijmen, ik ben 23 jaar en afgestudeerd basisschoolleerkracht. Naast en tijdens mijn baan in het basisonderwijs ben ik veel bezig met goochelen; het is mijn passie sinds ik klein ben. Ik heb inmiddels ervaring met verschillende soorten goochelshows, maar ik focus me nu vooral op kindershows en close-up goochelen voor volwassenen.

Vanwege mijn achtergrond als leerkracht ben ik gewend om met kinderen van de basisschoolleeftijden te werken en weet ik ook hoe ik om moet gaan met grotere groepen kinderen. Deze pedagogische en organisatorische kwaliteiten zet ik in tijdens mijn kindershow, om te zorgen dat de kinderen ten alle tijden enorm kunnen genieten.

Waarvoor ben ik in te huren?

Close-up goochelen

Voor evenementen, feesten en partijen voor volwassenen/families in Utrecht en omgeving. Hierbij loop ik tussen het publiek door en entertain ik kleine groepen mensen tegelijk met verschillende soorten korte goochelkunsten. Het speciale aan deze vorm van goochelen is dat er meer ruimte is voor interactie en persoonlijk contact tussen het publiek en de goochelaar.

 

Interactieve kindershow

Voor kinderfeestjes aan huis en andere evenementen voor kinderen in Utrecht en omgeving. Ik bied daarbij een interactieve show van ongeveer 40 minuten, geschikt voor kinderen van 4 t/m 9 jaar oud. Tijdens de show maken we een reis door een mysterieus land, vol wonderbaarlijke verschijningen. De kinderen zullen zich verbazen, lachen, roepen en meedoen, maar ook nadenken en aandachtig luisteren.

Maak jouw eigen website met JouwWeb